Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Sistem rotativ pivotant masa de sudura BuildPro Tm(Q)62011SV

0 stars: 0.00 din 0 pareri

313437 lei Lei
Brand
Strong Hand Tools
Cod produs
TMP62010
Out Of stock
Descriere
Sistem rotativ-pivotant pentru blat masa de sudura BuildPro TM(Q)61211SV si TM(Q)61210SV, TMP61210
In cazul in care sunteti in cautarea unui sistem de pozitionare a piselor de sudat, in cea mai buna si ergonomica pozitie, pentru o productivitate crescuta si confort al sudorului, sitemul rotativ-pivotant de la BuildPro este solutia ideala. Cu un sistem universal, cu o baza se potriveste celor mai multe blaturi standard de Sudura BuildPro sau a altor producatori de mese.

Sunt incluse patru roti pivotante blocabile si patru picioare de nivelare pentru instalare in locatii dedicate sau alternative in atelier.
Mecanismul de rotire asigura o functionare lina, stabilitate superioara, rotire si pozitionare controlate in trepte precise de 15 cu blocare manuala, putand fi rotit la 360.

Placi de ajustare: existenta pozitiile noastre suplimentare de montaj (trepte de 25 mm) pentru a cobora blatul de sudura, noile placi de reglare (incluse) ajuta la coborarea centrului de greutate atunci cand se lucreaza cu piese inalte sau grele. Aceasta permite o rotatie mai lina a ansamblurilor pana la 90 fata de orizontala.
Picioare laterale reglabile: noile picioare telescopice ofera o stabilitate mai mare atunci cand se lucreaza cu seturi mai inalte si pot fi retractate atunci cand nu sunt necesare.
Capacitate maxima de incarcare: 1.100 kg

Pachetul include pozitionatorul rotativ si bratarile de montaj.

Greutate pachet: 455 kg
*Blaturile de sudura se vand separat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura