Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Masina tuns gazon Hyundai HY-LM3303 E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

41622 lei Lei
Brand
Hyundai
Cod produs
HY-LM3303 E
Out Of stock
Descriere
Descriere: Masina electrica de tuns gazon Hyundai HY-LM3303 E LM3303E este o masina de tuns iarba Hyundai compacta si foarte practica, cu o latime a masinii de tuns iarba de 33 cm. Este foarte usor si la indemana - facandu-l ideal pentru peluze mici, cu locuri inguste, colturi si colturi.

Carcasa din plastic rezistenta la impact, rezistenta la UV este foarte usoara si robusta. Manerul de transport integrat permite o manevrare usoara si confortabila. Cosul mare de colectare a iarba din plastic de 30 L poate fi golit foarte usor. Inaltimea de taiere poate fi reglata in trepte de 3 axe in intervalul 20-60 mm. Datorita pieptenilor de iarba cu doua fete, masina de tuns iarba este ideala si pentru tunderea de-a lungul marginilor si peretilor.

Sina de ghidare ergonomica este echipata cu un intrerupator de siguranta in 2 puncte pe ambele parti si un dispozitiv de descarcare a tensiunii cablului. Rotile robuste, prietenoase cu iarba fac manevrarea chiar si pe un teren usor denivelat o simpla.

Pana de mulci nu este inclusa, dar poate fi recomandata ca optiune.

Datorita designului compact si barei de ghidare pliabile, masina de tuns iarba necesita putin spatiu de depozitare la depozitare si, prin urmare, economiseste spatiu.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura