Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Aparat sudura iWeld PocketMig 240 DP XL, 220A, MIG MAG

0 stars: 0.00 din 0 pareri

453782 lei Lei
Brand
IWELD
Cod produs
800MIG240DP
Out Of stock
Descriere
IWeld Pocketmig 240 DP, aparat de sudura semi-profesional, MIG MAG Pulsat si Dublu Pulsat, MMA Pulsat si Lift TIG Pulsat, 220A, 220V, Synergic. Acest aparat de sudura de ultima generatie, aduce tehnologia Pulse intr-un format compact de doar 20Kg. Invertorul comandat de un microprocessor, faciliteaza realizarea unor suduri de inalta calitate. Aparatul de sudura IWELD Pocketmig 240 Double Pulse Synergic este utilizat pentru sudarea manuala a otelului si metalelor neferoase. Permite sudarea cu MMA (Manual metal arc electrod invelit), MMA cu puls, sudare LIFT TIG, LIFT TIG cu puls si metode MIG/ MAG. Sudarea MIG / MAG poate fi efectu-ata cu un singur si dublu impuls. Metoda MIG/ MAG poate fi utilizata in mod manual si siner-gic, simplificand functionarea acesteia si permitand utilizarea aparatului de sudura de catre persoane cu mai putina experienta si amatori. Prin schimbarea polaritatii, dispozitivul permite sudarea MIG/ MAG folosind atat fire standard ecranate cat si fire auto-ecranate cu pulbere.Dispozitivul va permite sa conectati un Pistolet Spool (SG) cu un mini alimentator de sarma insta-lat in el si o bobina de otel sau cu fir colorat D100. Dispozitivul este realizat in tehnologie IGBT care permite o reducere semnificativa a greutatii si dimensiunilor aparatului de sudura si o crestere a eficientei reducand in acelasi timp consu-mul de energie. Aparatul de sudura se utilizeaza in incaperi inchise sau acoperite, neexpus la conditii meteorologice directe.

Ciclul de lucru se bazeaza pe o perioada de 10 minute. Un ciclu de utilizare de 60% inseamna ca o pauza de 4 minute este necesara dupa 6 minute de functionare. Un ciclu de utilizare 100% inseamna ca dispozitivul poate functiona continuu fara intreruperi.
Nivelul de securitate IP determina gradul in care dispozitivul rezista la penetrarea poluantilor solizi si ai apei. IP21 inseamna ca dispozitivul este proiectat sa functioneze in interior.Protectie la supraincalzireTModulul IGBT este protejat impotriva supraincalzirii printr-o instalatie de protectie care opreste sursa de alimentare a masinii de sudat. Dupa cateva minute, dispozitivul se raceste pana la o temperatura care ii permite sa porneasca din nou automat. Nu deconectati sursa de alimen-tare in acest timp, deoarece ventilatorul care functioneaza in continuu raceste disipatoarele termice ale dispozitivului pentru a reduce temperatura mai repede. Dupa repornire, nu uitati sa limitati parametrii de sudare pentru o functionare continua a dispozitivului.

Tipul invertorului  IGBT
Racire cu lichid  NU
Interfata Digitala  DA
FCAW  DA
Control Sinergic  DA
MIG MAG Pulsat  DA
MIG MAG DUBLU PULSE  DA
2T/4T  DA
2ST/4ST  DA
SPOT  DA
Role avans sarma  4
Arc Force  DA
Arc Force reglabil  DA
Hot Start  DA
VRD  DA
DC LIFT TIG  DA
DC TIG PULSAT  DA
Pistolet MIG MAG inclus  IGrip 240 4m
Numar de faze  1
Tensiune de alimentare  230 V AC15% 50/60 Hz
Curentul de intrare max/ef. MMA  33,7A/16,5A
Curentul de intrare max/ef. MIG  26,5A/18.6A
Factorul de putere (cos fi)  0.7
Randament  85%
Raport sarcina de durata (10 min/40 C)   220A @60%,
170A @100%

Reglare curent de iesire MMA  20A - 220A
Reglare curent de iesire MIG  20A-220A
Tensiune de iesire nominala MMA  20.8-28V
Tensiune de iesire nominala MIG  15.6V - 22V
Tensiune de mers in gol  58V
Clasa de izolatie  F
Grad de protectie  IP21
Diametrul sarmei  0.8-1.2mm
Diametrul bobina de sarma  300mm 15 Kg
Masa  19 kg
Dimensiuni  665x260x435 mm

DESCRIERE GENERALA
Aparatul de sudura este utilizat pentru sudarea manuala a otelului si metalelor neferoase.
Permite sudarea cu MMA (Manual metal arc electrod invelit), MMA cu puls, sudare TIG Lift, TIG Lift cu puls.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura