Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Aparat sudura MMA/Lift TIG iWeld HD 200 Multiarc LT

0 stars: 0.00 din 0 pareri

132521 lei Lei
Brand
IWELD
Cod produs
8HD200MTARC
Out Of stock
Descriere
Aparat la schimb este un serviciu unic de la Sarc Sudex, prin care, pe perioada garantiei aparatului, in cazul in care acesta se defecteaza, vei primi un aparat echivalent cu al tau, pe perioada cat cel defect este in service. Aparat de sudura IWELD HD 200 MULTIARC - este un invertor de sudura controlat digital pentru sudura MMA si Lift Tig. Acesta foloseste tehnologia Single PC Board cu un procesor de mare viteza pe 32 biti, care controleaza parametrii de sudure, cea ce-l face ideal pentru cele mai solictante tipuri de sudura. Datorita acestora aparatul poate suda si cu electrozi cu celuloza. Cu un control inteligent al racirii, se reduce zgomotul si continutul de praf absorbit de aparat, ceea ce duce la o viata mai indelungata a acestuia. Controlul parametrilor este realizat prin ecranul digital si a butonului multifunctional, iar parametrii setati sunt salvati in decurs de 3 secunde de la finalizarea sudurii.
Sudare LIFT TIG (prin atingere) cu pistolet cu ventil. (neinclus). Necesar pistolet TIG SR26V
Cupla Diense 10/25 mm2
Afisaj digital.
Reglarea electronica continua a curentului, protectie la supraincalzire si racire cu ventilator.
Sudare maxima recomandata cu electrozi de 5.0

Detalii tehnice
Tip invertor  IGBT
LCD  Da
Carcasa din plastic  Nu
Arc Force  Da
Arc Force Reglabil  Da
Hot start  Da
Anti Stick  Da
CELL  Da
LT TIG (VRD)  Da
LT impuls  Da
Numar de faze  1
Tensiune de alimentare  230V AC15% , 50/60 Hz
Curentul de intrare max/ef.  43.5A/27.5A
Factorul de putere (cos fi)  0.73
Randament  80%
Raport sarcina durata (10 min/40 C)  190A @ 35% 130A @ 100%
Reglare curent de iesire  MMA:40A-190A TIG:10A-190A
Tensiune de iesire nominala  MMA:21.6V-27..6V TIG:10.4V-17.6V
Tensiune de mers in gol  58V
Dimensiuni electrozii  2.5-5.0mm
Clasa de izolatie  F
Grad de protectie  IP21S
Masa  4.8kg
Dimensiuni  288x136x234

Pachetul contine:
Cleste de masa
Cleste portelectrod

INSTALARE

Punere sub tensiune
1. Fiecare aparat de sudura are propriul cablu principal de alimentare, acesta trebuie sa fi e conectat la reteaua electrica printr-o priza cu impamantare pe partea dreapta!
2. Cablul de alimentare trebuie conectat la o priza de alimentare corespunzatoare! Multimetrul trebuie utilizat pentru a verifi ca daca exista banda de energie in dreapta

Accesare linii de iesire
Instalarea corecta a TIG LIFT
a) Conectati corect sursa de gaze protejata. Calea de alimentare cu gaz trebuie sa includa cilindru de gaz, debitmetru de decompresie cu argon si teava de gaz. Elementele de conectare ale conductei de gaz trebuie sa fi e fi xate cu cleme de furtun sau alte obiecte, pentru a preveni scurgerile si aerul.
b) Conectati fisa tortei TIG in pozitia - a panoului frontal si fi xati-o in sensul acelor de ceasornic.
c) Conectati un capat al cablului de impamantare la

Instalarea corecta a STICK
a) Conectati fisa rapida a suportului electrodului in priza - a masinii si fi xati-o bine in sensul acelor de ceasornic.
b) Conectati fisa rapida a clemei de impamantare la priza + a masinii si fi xati-o in sensul acelor de ceasornic, celalalt capat fi xeaza piesa de prelucrat.
Fiti atenti la terminalul de conectare, masina de sudura DC are doua cai de conectare: conexiune pozitiva si conexiune negativa.
Conectare pozitiva: piesa de lucru se conecteaza la terminalul +, in timp ce suportul electrodului se conecteaza cu terminalul -.
Conectare negativa: piesa de lucru se conecteaza cu terminalul -, in timp ce suportul electrodului se conecteaza cu terminalul +.
Alegeti calea potrivita in functie de situatia de lucru. Daca se face o alegere inadecvata, se va provoca un arc instabil, mai multe stropi si conjugare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura